VORES KLINIKKER​

På vores to klinikker på Bornholm får vi dagligt besøg af patienter fra nær og fjern. Vores patienter er lokale, og vi har kendt mange af dem gennem flere år. Når du kommer ind til os, møder du ikke bare endnu en tandlæge, som siger ”åbn munden”. Vi tror på, at det er vigtigt at have et godt forhold til din tandlæge, fordi et tandlægebesøg kan være en intimederende oplevelse.

Vi er en travl klinik, men vi forsøger altid at efterleve vores patienters efterspørgsel. I perioder er efterspørgslen af behandlinger større end vores behandlingskapacitet. Vi forsøger at finde flere tandlæger til vores klinikker. Vores eneste krav er, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af behandlingerne. Du kan derfor altid forvente at få behandlinger af højeste kvalitet hos. Hvis du er ledig tandlæge og læser dette, tager vi gerne imod din ansøgning.

Bornholms Tandklinik på Snellemark 32 i Rønne

Klinikken i Snellemark ligger centralt i Rønnes hyggelige bydel ovenpå Rådhuskiosken med toppede brosten, og den er indrettet med lyse lokaler, hvor der hersker en uformel og behagelig stemning. Du skal bruge indgangen fra Pistolstræde for at komme ind til klinikken.

Bornholms Tandklinik i Klemensker (Hjørnetanden)

Hjørnetanden er en moderne, hvid bygning beliggende i Klemensker overfor Brugsen, hvor der huserer en afslappet stemning, som skaber tryghed omkring din behandlingssituation. På Klinikken er de ansatte imødekommende og parate til at forsyne dig med en omsorgsfuld behandling.

De bedste tandlægepriser på Bornholm

Vi har sammenlignet vores priser med de øvrige klinikker på øen. Her ligger vi generelt i den lave og middel ende af gennemsnittet. Gå til vores liste med priser for at se meget mere om hvilke tilbud vi kan give.