Om os

Mød vores professionelle personale
som altid sørger for gode oplevelser i tandlægestolen.

Vores medarbejdere er med til at opretholde en høj standard af tandpleje på vores ø.
Vores medarbejdere er lokale, og der er stor sandsynlighed for, at du kan genkende nogle af ansigterne.

Vi arbejder hårdt for hver dag at kunne give vores patienter en god oplevelse hos tandlægen. Vi efteruddanner
os løbende for at sikre, at kvaliteten af vores behandlinger altid er i top.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, når vi ansætter medarbejdere, for vi ønsker, at alle bornholmere har mulighed for
en god tandpleje, en sund mund og dermed et godt helbred.

Vores team på Snellemark 32 i Rønne

Balazs2

Balazs

Tandlæge

Balazs har været beskæftiget som tandlæge siden 1999, og fungerer som tandlæge på begge klinikker i henholdsvis Snellemark og Hjørnetanden. Han er en smilende og venlig tandlæge, og sætter pris på sit arbejde med patienter og deres smil. Som tandlæge giver han altid et godt førstehåndsindtryk. Endvidere har han en bred erfaring med alle almene behandlinger, med speciale i nænsom og omsorgsfuld behandling.
billede på vej bornholm

Anita

Tandlæge

Information kommer.

niels (1)

Niels

Tandplejer

Niels er tandplejer på klinikken i Snellemark. Han er uddannet tandplejer i København i 1994, og har således den nødvendige erfaring og kompetence til at give patienterne en behagelig og god oplevelse i tandlægestolen. Han er en smilende og imødekommende tandplejer, som altid er rådgivende i sine behandlinger. Endvidere har han en bred erfaring med alle almene behandlinger med særligt fokus på nænsom og omsorgsfuld behandling.
birgit (1)

Birgit

Klinikassistent

Information kommer. 

billede på vej bornholm

Emine

Klinikassistent

Information kommer. 

Klinikken i Rønne på Snellemark 32

Klinikken i Snellemark ligger centralt i Rønnes hyggelige bydel ovenpå Rådhuskiosken med toppede brosten og indrettet med lyse lokaler, hvor der hersker en uformel og behagelig stemning. Du skal bruge indgangen fra Pistolstræde for at komme ind til klinikken.

I vores tætte samarbejde med hjørnetanden ønsker vi at tilbyde vores patienter en vejledende behandling fra start til slut. Vi værdsætter en åben kommunikation og tillægger os det ansvar, at vores patienter føler sig trygge igennem hele behandlingsprocessen. Klinikken i Snellemark er ligeledes udrustet med et velerfarent personale, der engagere sig i behandlingen af hver enkelt patient og er imødekommende over for spørgsmål, som skulle opstå i forbindelse med din behandling. Vi står altid klar med et smil og tager imod vores nuværende såvel som nye patienter.

Vores team hos Hjørnetanden i Klemensker

billede på vej bornholm

Lillian

tandlæge

Lillian arbejde både på klinikken i Rønne og på klinikken i i Klemensker. Hun er nyuddannet tandlæge. 

susanne

Susanne

tandplejer

Arbejder på klinikken i Klemensker. Susanne er uddannet tandplejer med specielt fokus på rådgivning og hindring af tandsygdomme dels gennem undersøgelser og behandlinger. Hun har en praktisk forståelse for tandlægefaget, og er dygtig til at formidle sin viden til patienterne.
lene (1)

Lene

Klinikassistent

Information kommer. 

billede på vej bornholm

Kaja

Klinikassistent Elev.

Information kommer. Kaja er på nuværende tidspunkt på barsel. 

Hjørnetanden i Klemensker

Hjørnetanden er en moderne, hvid bygning beliggende i Klemensker overfor Brugsen, hvor der huserer en afslappet stemning, som skaber tryghed omkring din behandlingssituation. På Klinikken er de ansatte imødekommende og parate til at forsyne dig med en omsorgsfuld behandling. Vores personale og består af et højt udannet team af medarbejdere, som med kvalitet i fokus gerne vil byde dig velkommen på vores klinik. Vi står altid klar til at tage imod dig på klinikken. Lider du af tandlægeskræk, så skal du ikke være bange for at komme hos os, vi vil guide dig igennem din behandling fra start til slut, så du altid føler, at du er i kontrol over behandlingen. Vi er altid klar til at tage imod nuværende såvel som nye patienter.