Patienter fra Aakirkeby

Hos Bornholms Tandklinik i Rønne har vi en ambition om, at være hele Bornholms fortrukne tandklinik. Hvis du bor i Aakirkeby og søger efter en kompetent tandlæge, er du mere end velkommen hos os. 

Første besøg

Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Bornholms Tandklinik, tager vi os af alt det praktiske, så du kan få så nemt et skift som muligt. Vi indhenter dine journaler fra din forhenværende tandlæge. Alt du skal gøre, er at medbringe dit sygesikringskort ved dit første besøg – så kan vi nemt og hurtigt
oprette dig i vores system.

Hos Bornholms Tandklinik i både Rønne og Klemensker har vi patienten i centrum. Vi planlægger behandlingsforløbet i fælleskab, så du som patient er enig – både i forhold til pris og det endelige resultat.

Find os her

Vores klinik i Rønne ligger på første etage oven over Rådhuskiosken. Du kan se, at der står ”Tandlæge” i vores vinduer. Vores indgang ligger bag bygningen på Pistolstræde. Døren er markeret med ”Tandlæge 1. sal”. Bussen stopper lige ude foran vores klinik ved bustoppestederne Snellemark 30 og Snellemark 45. Klinikken ligger 18 minutter i bil fra Aakirkeby.