fbpx

Ny Patient

Tandlæge Nyker

Er du på udkig efter en tandlægeklinik i nærheden af Nyker? Så anbefaler vi at gøre brug af vores klinik i Klemensker på Lindevej 17, som ligger kun 7 min kørsel fra Nyker. Det er også muligt at tage offentligt transport, da der går en bus én gang i timen.

På klinikken vil du blive mødt af vores venlige personale, der har stor erfaring indenfor tandlægefaget. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål, og vi vil altid gøre vores bedste for at give dig et tilfredsstillende svar. Vores mål er at er at din behandling kommer til at forløbe så godt og smertefrit som muligt, og at du kan forlade klinikken med en god oplevelse. Vi oplyser derfor også altid om pris, før din behandling begynder, så der ikke opstår misforståelser.

I tilfælde af at klinikken i Klemensker er fuldt booket, er du mere end velkommen til at kontakte vores klinik i Rønne, der holder til på adressen Snellemark 32, som tager 15 min. kørsel fra Nyker. Her står vores venlige personale også klar, til at guide dig sikkert igennem din behandling, så du roligt og trygt kan sætte dig i tandlægestolen.

Vi glæder os til at møde dig personligt på en af vores klinikker i enten Rønne eller Klemensker.

Kontakt

Bornholms Tandklinik – Tandlæge Bornholm

Snellemark: 56 95 14 47
Klemensker: 56 96 66 00

Email:
snellemark@bornholms-tandklinik.dk
klemensker@bornholms-tandklinik.dk
CVR: 34592233

[contact-form-7 id=”4″ title=”Kontaktformular 1″]