fbpx

Ny Patient

Tandlæge Hasle

Er du bosiddende i Hasle og på udkig efter en ny tandklinik?  Så anbefaler vi, at du som patient gør brug af vores klinik i Klemensker, som ligger i kort køreafstand fra Hasle.

Vores klinik i Klemensker er at finde på Lindevej 17, tæt på den lokale SuperBrugs, så kan du også nemt og bekvemt foretage dine indkøb, inden du tager turen tilbage til Hasle.

Som patient hos os, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg, og har du spørgsmål omkring dit forløb, så er du velkommen til at spørge vores venlige personale, som vil besvare alle dine spørgsmål. Så er du ikke det mindste i tvivl omkring dit forløb.

I tilfælde af at du ikke kan få tid hos vores klinik i Klemensker, så er du velkommen til at ringe og bestille tid hos vores klinik i Rønne.

Vores klinik i Rønne kan du finde på adressen Snellemark 32. Klinikken ligger i byens hyggelige bydel oven på ”Rådhuskiosken”, indrettet med lyse lokaler. Her vil du også blive mødt af vores venlige personale, som altid står klar til at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål du måtte have, så du ikke er i tvivl omkring noget inden behandlingen starter.
I Rønne kan du altid finde noget at lave, og vi anbefaler vores patienter der kommer udefra, at tage en gåtur gennem vores flotte by.

Kontakt

Bornholms Tandklinik – Tandlæge Bornholm

Snellemark: 56 95 14 47
Klemensker: 56 96 66 00

Email:
snellemark@bornholms-tandklinik.dk
klemensker@bornholms-tandklinik.dk
CVR: 34592233

[contact-form-7 id=”4″ title=”Kontaktformular 1″]