Ny Patient

Tandlæge Gudhjem

Er du på udkig efter en ny tandlæge tæt på Gudhjem? Så kan vi anbefale vores tandklinik i Klemensker, der ligger 16 min. Kørsel fra Gudhjem.

Her er du sikker på at blive mødt af vores venlige personale, der altid står klar til at rådgive dig omkring lige netop din efterspørgsel. Hos os vil du blive oplyst omkring økonomien før din behandling begynder. På den måde er vi sikre på at der ikke opstår misforståelser, så du kan forlade klinikken glad og tilfreds.

I tilfælde af at klinikken skulle være fuldt booket, er du velkommen til at tage kontakt til vores klinik i Rønne, hvor vores professionelle medarbejder står klar til at hjælpe dig, med lige netop dit problem. Også her vil du blive oplyst omkring økonomien før din behandling begynder.

Klinikken i Rønne ligger på Snellemark 32 og der er omtrent 24 min. Kørsel fra Gudhjem. Mens du er i Rønne opfordrer vi altid vores patienter, til at tage en gåtur gennem vores flotte by.

Facebook

Vi anbefaler, at du skifter din tandbørste hver tredje måned. Og efter, at du har været syg. Så mindsker du risikoen for at blive syg igen. 🦷 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

💕VALENTINSDAG💕

Hvem skal du fejre Valentinsdag med?

Uanset om det er alene, sammen med din bedste ven/veninde eller din bedre halvdel, så elsker vi vores patienter og ønsker jer alle sammen en god Valentinsdag!
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

2 uger siden

Bornholms Tandklinik

Er der noget ved dit smil, der altid har generet dig? Der er intet galt i at få lidt hjælp til drømmesmilet. Snak med os om dine muligheder. 🦷 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

1 måned siden

Bornholms Tandklinik

Vidste du, at i gamle dage, så var det en godt bryllupsgave, både praktisk og økonomisk, hvis brud og brudgom fik rykket alle tænder ud ogi stedet fik hver deres protese? Det var både dyrt og farligt at gå til tandlæge, og ofte var der ikke anden bedøvelse end lidt alkohol. Ellers tak, siger vi bare. 😁💎🦷 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

1 måned siden

Bornholms Tandklinik

EDIT: Vores mails er oppe at køre igen. Men ring også gerne. 😀

---

Hej alle
Vores e-mails er midlertidigt nede, så hvis du skal i kontakt med os, bør du ringe til os på følgende numre:

Snellemark +4556951447
Klemensker +4556966600

Tak for forståelsen 🙂
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Kontakt

Bornholms Tandklinik – Tandlæge Bornholm

Snellemark: 56 95 14 47
Klemensker: 56 96 66 00

Email:
snellemark@bornholms-tandklinik.dk
klemensker@bornholms-tandklinik.dk
CVR: 34592233