Ny Patient

Tandlæge Bornholm

Det er vigtigt at vælge en tandlæge, som man har tillid til, og som interesserer sig for patienten. Hos Bornholms Tandklinik stræber vi efter at skabe et miljø, hvor patienten kan føle sig tryg og få tillid til sin behandler. Vi bestræber os på at lette processen for dig som patient og gøre det til en behagelig oplevelse at besøge tandlægen.

Vi lytter til dine ønsker og behov og tilrettelægger et forløb, som er til gavn for dig og din tandsundhed.

Vi tager os god tid til dig som patient. Derfor undgår vi brugen af fagudtryk og taler i et enkelt og letforståeligt sprog. På den måde kan vi sikre, at der ikke opstår misforståelser.

Hos Bornholms Tandklinik vil du altid blive oplyst om økonomien før din behandling begynder.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål, og vi vil give dig svar. Vi bestræber os på, at din behandling gennemføres med mindst mulige smerter og i overensstemmelse med dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en given behandling eller ønsker en tid hos en dygtig og erfaren tandlæge. Vi glæder os til at møde dig personligt på en af vores klinikker i Rønne og Klemensker.

Facebook

Vi anbefaler, at du skifter din tandbørste hver tredje måned. Og efter, at du har været syg. Så mindsker du risikoen for at blive syg igen. 🦷 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

💕VALENTINSDAG💕

Hvem skal du fejre Valentinsdag med?

Uanset om det er alene, sammen med din bedste ven/veninde eller din bedre halvdel, så elsker vi vores patienter og ønsker jer alle sammen en god Valentinsdag!
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

2 uger siden

Bornholms Tandklinik

Er der noget ved dit smil, der altid har generet dig? Der er intet galt i at få lidt hjælp til drømmesmilet. Snak med os om dine muligheder. 🦷 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

1 måned siden

Bornholms Tandklinik

Vidste du, at i gamle dage, så var det en godt bryllupsgave, både praktisk og økonomisk, hvis brud og brudgom fik rykket alle tænder ud ogi stedet fik hver deres protese? Det var både dyrt og farligt at gå til tandlæge, og ofte var der ikke anden bedøvelse end lidt alkohol. Ellers tak, siger vi bare. 😁💎🦷 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

1 måned siden

Bornholms Tandklinik

EDIT: Vores mails er oppe at køre igen. Men ring også gerne. 😀

---

Hej alle
Vores e-mails er midlertidigt nede, så hvis du skal i kontakt med os, bør du ringe til os på følgende numre:

Snellemark +4556951447
Klemensker +4556966600

Tak for forståelsen 🙂
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Kontakt

Bornholms Tandklinik – Tandlæge Bornholm

Snellemark: 56 95 14 47
Klemensker: 56 96 66 00

Email:
snellemark@bornholms-tandklinik.dk
klemensker@bornholms-tandklinik.dk
CVR: 34592233