fbpx

Personale

Klinikindehaver  – Balazs Rosta – Tandlæge 

Balazs har været beskæftiget som tandlæge siden 1999, og fungerer som tandlæge på begge klinikker i henholdsvis Snellemark og Hjørnetanden. Han er en smilende og venlig tandlæge, som sætter pris på sit arbejde med patienter og deres smil. Som tandlæge giver han altid et godt førstehåndsindtryk. Endvidere har han en bred erfaring med alle almene behandlinger, med særligt fokus på nænsom og omsorgsfuld behandling.

Klinikindehaver – Timea Ballok – Tandlæge

Timea færdiggjorde sin uddannelse tilbage i 1999 med resultater blandt de bedste på uddannelsen. Hun har været en del af klinikkerne siden 2012, og har erfaring med alle almene behandlinger. Hun værdsætter den personlige kontakt med patienten med særlig fokus på behagelig og rådgivende behandling. Hun har særligt fokus på omsorgsfuld pleje af tandlægeangste patienter.

Ildiko Mihalik – Tandlæge

Ildiko blev færdiguddannet som tandlæge i 1996. Hun har erfaring som tandkirug, hvilket vil sige, at hun kan udføre små kirurigske behandlinger som operation af visdomstænder, rodsidspamutation og ligenene. Ildiko er fra Ungarn, men har allerede boet og arbejdet i Danmark i to år, inden hun blev ansat hos os i 2019.

Susanne Christoffersen  – Tandplejer i Hjørnetanden

Susanne er uddannet tandplejer med specielt fokus på rådgivning og hindring af tandsygdomme dels gennem undersøgelser og behandlinger. Hun har en praktisk forståelse for tandlægefaget, og er dygtig til at formidle sin viden til patienterne.

Niels Erlandsen – Tandplejer i Snellemark

Niels er tandplejer på klinikken i Snellemark. Han er uddannet tandplejer i København i 1994, og har således den nødvendige erfaring og kompetence til at give patienterne en behagelig og god oplevelse i tandlægestolen. Han er en smilende og imødekommende tandplejer, som altid er rådgivende i sine behandlinger. Endvidere har han en bred erfaring med alle almene behandlinger med særligt fokus på nænsom og omsorgsfuld behandling.

Sara – klinikassistent

Sara er nyuddannet klinikassistent. Hun blev udannet i 2019.

Birgit Dam Pedersen – klinikassistent

Birgit er uddannet klinikassistent. Hun er uddannet i 1982 på Bornholm.

Lone Borby – klinikassistent

Lone er uddannet klinikassistent. Hun blev uddannet i 1984 på Bornholm.

Lene Kok – klinikassistent

Lene er uddannet klinikassistent. Hun er uddannet i 1986 på Bornholm.

Kaja – klinikassistentelev

Kaja er startet som klinikassistentelev hos os. Hun går mesterlærervejen. Det glæder os, at vi kan være med til at uddanne Kaja.

Marianne Køhlert – klinikassistent

Marianne er uddannet klinikassistent. Hun er uddannet i 1989 på Bornholm.