Patienter fra Hasle

Hos Bornholms Tandklinik i Klemensker har vi en ambition om, at være hele Bornholms fortrukne tandklinik. Hvis du bor i Hasle og søger efter en kompetent tandlæge, er du mere end velkommen hos os. 

Første besøg

Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Bornholms Tandklinik, tager vi os af alt det praktiske, så du kan få så nemt et skift som muligt. Vi indhenter dine journaler fra din forhenværende tandlæge. Alt du skal gøre, er at medbringe dit sygesikringskort ved dit første besøg – så kan vi nemt og hurtigt
oprette dig i vores system.

Hos Bornholms Tandklinik i både Rønne og Klemensker har vi patienten i centrum. Vi planlægger behandlingsforløbet i fælleskab, så du som patient er enig – både i forhold til pris og det endelige resultat. 

 

Find os her

Vi er placeret ved siden af Super Brugsen i Klemensker. Vores klinik i Klemensker er handicapvenlig og der er god plads til parkering. Klinikken ligger kun 9 minutter i bil fra Hasle Kirke. Hvis du kommer med offentlig transport, kan du stige af ved stoppestedet Klemensker vest v. Fabriksvej og gå de sidste 100 meter til klinikken.