Ny patient

Er det tid til tandlægeskift?

Søger du efter ny tandlæge? Så er du mere end velkommen hos Bornholms Tandklinik i Rønne eller Klemensker!

Vi har åbent for patienttilgang og glæder os til at kende dig og dine tænder. Hos Bornholms Tandklinik går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i tandlægestolen og får en god oplevelse på klinikken i Rønne og Klemenesker.

Hvordan skifter man tandlæge?

Hvis du ønsker at skifte tandlæge, skal du blot kontakte os eller komme forbi klinikken i Rønne eller Klemensker. Det er nemt – vi tager os nemlig af alt det praktiske. Det eneste et tandlægeskift kræver er, at du medbringer dit sygesikringskort ved første besøg på klinikken – så kan vi få dig ind i systemet. Vi sørger for at overføre din journal fra din forhenværende tandlæge, hvis du ønsker dette.

Hvis du tager nogle former for medicin, må du meget gerne fortælle os det ved første besøg eller medbringe dit medicinkort. På den måde kan vi tage højde for det ved tandbehandlinger, og sikre os, at du får den bedst mulige oplevelse.
Har du tandlægeskræk, vil vi ligeledes gerne vide det. Vores personale på klinikken i Rønne  og Klemensker har mange års erfaring med tandlægeskræk, og er klar på at lægge en plan over forløbet med dig, så tandbehandlingerne forløber efter dine behov.

Bornholms Tandklinik byder dig velkommen

Ved klinikken i Rønne og Klemensker står vores kompetente personale klar til at hjælpe dig.
Vores forenemmeste opgave er at sørge for, at du har en god oplevelse. Vi stræber altid efter, at kvaliteten af vores behandlinger er i top.

Læs mere om vores behandlinger her  eller se vores priser her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Bornholms Tandklinik!