Ny patient

Det er vigtigt at vælge en tandlæge, som man har tillid til, og som interesserer sig for patienten. Hos Bornholms Tandklinik er vores mål at skabe et miljø, hvor patienten kan føle sig tryg og have tillid til sin behandler.

Hos Bornholms Tandklinik lytter vi altid til dine ønsker og behov og tilrettelægger et forløb, som er til gavn for din tandsundhed.

Som patient her, vil du være sikker på at personalet vil tage sig godt af dig, og at vi tager os god tid til dig. Derfor undgår vi brugen af fagudtryk og taler i et enkelt og letforståeligt sprog. På denne måde kan vi sikre, at der ikke opstår misforståelser.

Ved vores tandklinikker i Rønne og Klemensker vil du altid blive oplyst om økonomien før din behandling begynder. På denne måde vil der ikke være nogle skjulte omkostninger for dig, som patient.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til vores venlige personale, som hele tiden vil være dig behjælpelig. Vi bestræber os på, at din behandling gennemføres med mindst mulige smerter og i overensstemmelse med dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en bestemt behandling, eller du ønsker tid hos en dygtig og erfaren tandlæge. Vi glæder os til at møde dig personligt i klinikken.

Vi tager imod nye patienter fra Bornholm, blandt andet fra følgende byer: Hasle, Nexø, Gudhjem, Svaneke, Nyker, Østermarie, Arnager og Pedersker.

Kontakt

Bornholms Tandklinik – Tandlæge Bornholm

Snellemark: 56 95 14 47
Klemensker: 56 96 66 00

Email:
snellemark@bornholms-tandklinik.dk
klemensker@bornholms-tandklinik.dk
CVR: 34592233