fbpx

Ny patient

Det er vigtigt at vælge en tandlæge, som man har tillid til, og som interesserer sig for patienten. Hos Bornholms Tandklinik er vores mål at skabe et miljø, hvor patienten kan føle sig tryg og have tillid til sin behandler.

Hos Bornholms Tandklinik lytter vi altid til dine ønsker og behov og tilrettelægger et forløb, som er til gavn for din tandsundhed.

Som patient her, vil du være sikker på at personalet vil tage sig godt af dig, og at vi tager os god tid til dig. Derfor undgår vi brugen af fagudtryk og taler i et enkelt og letforståeligt sprog. På denne måde kan vi sikre, at der ikke opstår misforståelser.

Ved vores tandklinikker i Rønne og Klemensker vil du altid blive oplyst om økonomien før din behandling begynder. På denne måde vil der ikke være nogle skjulte omkostninger for dig, som patient.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til vores venlige personale, som hele tiden vil være dig behjælpelig. Vi bestræber os på, at din behandling gennemføres med mindst mulige smerter og i overensstemmelse med dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en bestemt behandling, eller du ønsker tid hos en dygtig og erfaren tandlæge. Vi glæder os til at møde dig personligt i klinikken.

Facebook

4 dage siden

Bornholms Tandklinik

Kunne du finde på at få en tandblegning? ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

2 uger siden

Bornholms Tandklinik

Hvis dit tandkød bløder, kan det være tegn på gingivitis, som er en grad af betændelse i tandkødet.

Gingivitis kan rettes op på, så det er rigtigt godt, hvis man får taget det i tide. Bliver der ikke rettet op på det, kan det udvikle sig til parodontitis, der er fordybelse af tandkødslommer.

Fremskreden parodontitis kan medføre, at tænderne løsnes og flytter sig. Udtalt sygdom kan indebære smerte og ubehag, hæmmet tyggefunktion og ultimativt tab af tænder. 😱
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

1 måned siden

Bornholms Tandklinik

VIDSTE DU AT...

Du skal vente mindst en time med at børste tænder, efter du har drukket sodavand?

Her får du flere gode råd 👇
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

1 måned siden

Bornholms Tandklinik

VIDSTE DU AT...👇

I byen Kandy i Sri Lanka ligger et tempel, der er dedikeret til en tand. I templet opbevares en tand, der menes at have siddet i munden på Buddha.

Hver onsdag bliver tanden vasket af de lokale munke, og én gang om året afholdes et kæmpe optog med elefanter, flag, musik og jonglører for at hylde tanden.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

2 måneder siden

Bornholms Tandklinik

Hvad er bedre - før eller efter? ... Se mereSe mindre

Se på Facebook