fbpx

Har du tandlægeskræk?

Ifølge Tandlægeforeningen er ca. 30% af den danske befolkning nervøse, bange eller har en mild angst for at gå til tandlægen. Så du er ikke alene. Vi gør vores til at hjælpe dig af med din skræk.

Hvis du undgår dine regelmæssige besøg hos tandlægen, har det en stor indflydelse på din tandsundhed. Almindelig tandpleje er en forebyggende behandling, som har til formål at mindske dine chancer for at blive ramt af akut tandpine. Læs mere om akut tandpine her.

Mistillid til tandlægen og en forestilling om, at man ikke får den nødvendige rådgivning, er et udbredt problem blandt patienter med angst for at gå til tandlægen.

Det er vores erfaring, at jo større et kendskab, man som patient har til sin behandling, jo mindre bange bliver man – og jo mindre ondt vil den pågældende behandling også gøre.

Hos Bornholms Tandklinik vil du blive mødt af et team af erfarne behandlere, som har den fornødne indsigt, er positivt motiveret og besidder den fornødne tålmodighed til at hjælpe dig og dit smil. Vi guider dig igennem din behandling og skræddersyer dit forløb, så du er i kontrol over hvad, der skal ske hos tandlægen.

Er du skræmt af opholdet i tandlægestolen?

Hvis du lider af tandlægeskræk eller angst, vil vi meget gerne høre om dine tanker. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og tilpas i stolen. Hvis der er noget ved din behandling, som du er i tvivl om eller ikke forstår, må du meget gerne give os besked.

Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du måtte have til en af vores behandlere, eller til en uformel snak om dine tanker. Hos Bornholms Tandklinik vil du blive mødt af et dygtigt team af behandlere, som gerne tager imod dig og dit smil på klinikken. Vi hjælper dig med at kontrollere din angst.

Facebook

PÅSKEFERIE 🐣

Her er lidt info om vores åbningstider i påsken.

Vi holder lukket på begge klinikker fra d. 18/4 t.o.m. 22/4.

Du kan finde os på klinikkerne igen d. 23/4.

Vi ønsker jer alle en god påske! 🙂
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

4 uger siden

Bornholms Tandklinik

Husker du denne anbefaling? 😇 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

1 måned siden

Bornholms Tandklinik

Du bør gå til tandlæge med dit barn fra omkring 1-årsalderen 👶

Vil du vide mere om tandbørstning på babyer og hvornår de første tænder begynder at komme - se her 👇

www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/mave-og-tarm/sygdomme/taender/tandpleje-hos-boern/
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

2 måneder siden

Bornholms Tandklinik

Vi anbefaler, at du skifter din tandbørste hver tredje måned. Og efter, at du har været syg. Så mindsker du risikoen for at blive syg igen. 🦷 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

2 måneder siden

Bornholms Tandklinik

💕VALENTINSDAG💕

Hvem skal du fejre Valentinsdag med?

Uanset om det er alene, sammen med din bedste ven/veninde eller din bedre halvdel, så elsker vi vores patienter og ønsker jer alle sammen en god Valentinsdag!
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Kontakt

Bornholms Tandklinik – Tandlæge Bornholm

Snellemark: 56 95 14 47
Klemensker: 56 96 66 00

Email:
snellemark@bornholms-tandklinik.dk
klemensker@bornholms-tandklinik.dk
CVR: 34592233