fbpx

Har du tandlægeskræk?

Ifølge Tandlægeforeningen er ca. 30% af den danske befolkning nervøse, bange eller har en mild angst for at gå til tandlægen. Så du er ikke alene. Vi gør vores til at hjælpe dig af med din skræk.

Hvis du undgår dine regelmæssige besøg hos tandlægen, har det en stor indflydelse på din tandsundhed. Almindelig tandpleje er en forebyggende behandling, som har til formål at mindske dine chancer for at blive ramt af akut tandpine. Læs mere om akut tandpine her.

Mistillid til tandlægen og en forestilling om, at man ikke får den nødvendige rådgivning, er et udbredt problem blandt patienter med angst for at gå til tandlægen.

Det er vores erfaring, at jo større et kendskab, man som patient har til sin behandling, jo mindre bange bliver man – og jo mindre ondt vil den pågældende behandling også gøre.

Hos Bornholms Tandklinik vil du blive mødt af et team af erfarne behandlere, som har den fornødne indsigt, er positivt motiveret og besidder den fornødne tålmodighed til at hjælpe dig og dit smil. Vi guider dig igennem din behandling og skræddersyer dit forløb, så du er i kontrol over hvad, der skal ske hos tandlægen.

Er du skræmt af opholdet i tandlægestolen?

Hvis du lider af tandlægeskræk eller angst, vil vi meget gerne høre om dine tanker. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og tilpas i stolen. Hvis der er noget ved din behandling, som du er i tvivl om eller ikke forstår, må du meget gerne give os besked.

Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål, du måtte have til en af vores behandlere, eller til en uformel snak om dine tanker. Hos Bornholms Tandklinik vil du blive mødt af et dygtigt team af behandlere, som gerne tager imod dig og dit smil på klinikken. Vi hjælper dig med at kontrollere din angst.

Facebook

4 dage siden

Bornholms Tandklinik

Kunne du finde på at få en tandblegning? ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

2 uger siden

Bornholms Tandklinik

Hvis dit tandkød bløder, kan det være tegn på gingivitis, som er en grad af betændelse i tandkødet.

Gingivitis kan rettes op på, så det er rigtigt godt, hvis man får taget det i tide. Bliver der ikke rettet op på det, kan det udvikle sig til parodontitis, der er fordybelse af tandkødslommer.

Fremskreden parodontitis kan medføre, at tænderne løsnes og flytter sig. Udtalt sygdom kan indebære smerte og ubehag, hæmmet tyggefunktion og ultimativt tab af tænder. 😱
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

1 måned siden

Bornholms Tandklinik

VIDSTE DU AT...

Du skal vente mindst en time med at børste tænder, efter du har drukket sodavand?

Her får du flere gode råd 👇
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

1 måned siden

Bornholms Tandklinik

VIDSTE DU AT...👇

I byen Kandy i Sri Lanka ligger et tempel, der er dedikeret til en tand. I templet opbevares en tand, der menes at have siddet i munden på Buddha.

Hver onsdag bliver tanden vasket af de lokale munke, og én gang om året afholdes et kæmpe optog med elefanter, flag, musik og jonglører for at hylde tanden.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

2 måneder siden

Bornholms Tandklinik

Hvad er bedre - før eller efter? ... Se mereSe mindre

Se på Facebook